what going on?

Csatlakozz az fb csoporthoz!

kattints ide a bezáráshoz
Téboly 9866

Téboly

Téboly 2020 onlineJul. 02, 2020US. 90 Min.
Your rating: 0
7.5 20 votes

Téboly Filmelőzetes

   

Téboly online film leírás magyarul, videa / indavideo

Veled is szembejöhet a legrosszabb rémálmod… Rachel (Caren Pistorius) a reggeli rohanásban, a végeláthatatlan dugóban ülve ledudál egy idegent (Russell Crowe), és elhajt mellette. A férfi ettől hirtelen bekattan, és egy halálos országúti bosszúhadjáratba kezd. Üldözőbe veszi a nőt, akit pokoli leckék végtelen során keresztül próbál teljesen kikészíteni. A tébolyult ámokfutó nem kímél senkit, aki az útjába kerül…

Téboly filminvázió Téboly online teljes film Téboly online film magyarul Téboly indavideo és Téboly videa online filmnézés ingyenesen. Téboly teljes film magyarul Téboly indavideo Téboly videa Téboly online filmek Téboly magyar előzetes Téboly trailer, előzetes Téboly online film és teljes filmnézés egyszerűen és gyorsan.
Eredeti filmcímUnhinged
Filminvazio értékelés6.8 28 votes
 
 
Megosztás 29

(2) comments

  • Amit soha,de soha nem fogok megérteni.Minden tiszteletem mellett,nem lehet az ilyen vagy hasonló filmet le fordítani rusnya,trágár,oscsmány ,alpári,óscka magyar kul,fordíttás nélkül megúszni.Zasránci,hajzly,skur,nilasi!!!!!10/9.

  • Nem találok szavakat. Borzasztó gyenge film. Russel hogy süllyedhetett idáig? Ez egy alsó középkategóriás film. Na mindegy. Hagyjuk.

Szólj hozzá a filmhez

HASONLÓ FILMEK

A lázadó
A királyság
A rossz anya
Hajsza
Farkas
Marseille északi része
A becsület lovagjai
Tébolyult
Robin Hood
The Rising Hawk
Cápa
Ördög a részletekben