what going on?
   

Csatlakozz az fb csoporthoz!

kattints ide a bezáráshoz
Stillwater – A lányom védelmében 12573

Stillwater – A lányom védelmében

A titkok mélyen gyökereznek. Jul. 29, 2021 US. 139 Min.
Your rating: 0
7.3 47 votes

Stillwater – A lányom védelmében Filmelőzetes

RENDEZŐ

Tom McCarthy
RENDEZŐ

SZEREPLŐK

   

Stillwater – A lányom védelmében online film leírás magyarul, videa / indavideo

Matt Damon egy oklahomai olajfúró munkást, Bill Bakert alakítja, aki azért utazik a franciaországi Marseille-be, hogy meglátogassa elhidegült lányát. Allison (Abigail Breslin) azonban börtönben ül, mert meggyanúsították egy gyilkossággal, amit nem követett el. Bakernek számtalan kihívással kell megküzdenie azért, hogy kiszabadítsa a lányát – vagy legalább megtudja, mi az igazság –, köztük a bonyolult jogi rendszerrel és a nyelvi nehézségekkel.

Stillwater – A lányom védelmében filminvázió Stillwater – A lányom védelmében online teljes film Stillwater – A lányom védelmében online film magyarul Stillwater – A lányom védelmében indavideo és Stillwater – A lányom védelmében videa online filmnézés ingyenesen. Stillwater – A lányom védelmében teljes film magyarul Stillwater – A lányom védelmében indavideo Stillwater – A lányom védelmében videa Stillwater – A lányom védelmében online filmek Stillwater – A lányom védelmében magyar előzetes Stillwater – A lányom védelmében trailer, előzetes Stillwater – A lányom védelmében online film és teljes filmnézés egyszerűen és gyorsan.
Eredeti filmcím Stillwater
Filminvazio értékelés 7 350 votes
 
 

(2) comments

  • Horváth Arnold 2021.11.14.

    Vontatott volt, és ha már szinkronizált a francia nyelvet miért nem forditották, miért csak angolul irták ki? Igy jó sok mondatot csak találgatni lehetett. Igy csak egy hatost ért nekem.

    1
    2
  • Ne hallgassatok az előttem íróhoz. Történetileg nagyon jól felépített film. Minőségi színészi alakítások. Kiváló rendezői munka. Ajánlom mindenkinek. 10 pont.

Szólj hozzá a filmhez

HASONLÓ FILMEK

Ég veled
Tortúra
Gyalogáldozat
Rém sötét vidék
Creed – Apollo fia
A titok: Merj álmodni
Csillagok között
Lélegezz normálisan
007 – Nincs idő meghalni
Irgalmatlan Szamaritánus
Könyvklub
Az utolsó leheletig