what going on?
Letaszítva 1740

Letaszítva

John Hobbes nyomozó egy olyan bűnözőt üldöz, akit ismer... akit már el is kapott... és akinek végignézte a halálát. Jan. 16, 1998 US. 124 Min.
Your rating: 0
8.8 5 votes

Letaszítva Filmelőzetes

   

Letaszítva online film leírás magyarul, videa / indavideo

Lenyűgözően hideg és nyugtalanító képi megoldásaival a műfaj egyik kiemelkedő filmjét láthatjuk. John Hobbes nyomozó és társa, Jonesy fellélegeznek, amikor kivégzik az általuk elfogott démonikus gyilkosságsorozat tettesét. Napokkal később ismerősök és ismeretlen emberek egyaránt azt a dallamot éneklik Hobbesnak cinikusan, amit a halálraítélt dúdolt neki a gázkamrából. A rémtettek ráadásul tovább folytatódnak és kísértetiesen hasonlítanak ez előzőekhez. Ekkor kezdődnek Hobbes lidércnyomásos napjai: egyre több gyanús jel utal arra, hogy neki is köze lehet az újabb gyilkosságokhoz. Az őrjítő jelenség nyomában eljut a fekete mágia tiltott világáig. A nyomozó megismerkedik egy teológiaprofesszorral, aki nemcsak természetfeletti erők hatására gyanakszik, hanem az esetek hátterében magának az ördögnek a jelenlétét véli felfedezni. Hobbes kénytelen szembenézni azzal, hogy az egyetemes gonosz korlátlan és örök.

Letaszítva filminvázió Letaszítva online teljes film Letaszítva online film magyarul Letaszítva indavideo és Letaszítva videa online filmnézés ingyenesen. Letaszítva teljes film magyarul Letaszítva indavideo Letaszítva videa Letaszítva online filmek Letaszítva magyar előzetes Letaszítva trailer, előzetes Letaszítva online film és teljes filmnézés egyszerűen és gyorsan.
Eredeti filmcím Fallen
Filminvazio értékelés 6.7 753 votes
 
 

HASONLÓ FILMEK

Silvio és a többiek
Ha maradnék
Hart háborúja
Lélegezz!
A galaxis őrzői
A pap – Háború a vámpírok ellen
A platform
Otthon, biztonságban
A zátony 2010
Fegyverszünet karácsonyra
Ellenséges vonalak
Félelem és reszketés Las Vegasban