what going on?
   

Csatlakozz az fb csoporthoz!

kattints ide a bezáráshoz
Finch 10940

Finch

Finch 2021 online Nov. 04, 2021 BE. US. 115 Min.
Your rating: 0
8.6 52 votes

Finch Filmelőzetes

   

Finch online film leírás magyarul, videa / indavideo

Tom Hanks Finch szerepében tűnik fel, aki egy érzelmes és megindító kalandra indul, hogy új otthont találjon a nem mindennapi családjának — szeretett kutyájának és egy újonnan összeszerelt robotnak, — az őket körülvevő veszélyes és megtépázott világban.

A Finch sztorija szerint a címszereplő robotépítő mérnök már tíz éve egy föld alatti bunkerben él – ő ugyanis a maroknyi túlélő egyike, aki életben maradt a bolygón végigsöprő szoláris kataklizma után. A férfi a rendhagyó körülmények ellenére kialakította saját kis életét, amit Goodyear nevű kutyájával oszt meg. A kutyáról akkor is gondoskodni akar, amikor ő már nem lesz, ezért épít egy robotot, aki Jeffnek nevezi el magát. A furcsa trió egy nap kalandos utazásra indul Amerika nyugati részére, hogy Finch a bezártság után megmutassa Jeffnek a létezés örömét és csodáját.

Finch filminvázió Finch online teljes film Finch online film magyarul Finch indavideo és Finch videa online filmnézés ingyenesen. Finch teljes film magyarul Finch indavideo Finch videa Finch online filmek Finch magyar előzetes Finch trailer, előzetes Finch online film és teljes filmnézés egyszerűen és gyorsan.
Eredeti filmcím Finch
Filminvazio értékelés 7.3 7 votes
 
 

Szólj hozzá a filmhez

HASONLÓ FILMEK

Búcsú Greenéktöl
Perdida
Wasabi – Mar, mint a mustár
A császár
Here Alone
Undipofik
Star Trek: Sötétségben
A pénzszállító
Egy kutya négy útja
Eksztázis
E.T. – A földönkívüli
A bőrömben