what going on?

Csatlakozz az fb csoporthoz!

kattints ide a bezáráshoz
Egy durva év 5860

Egy durva év

" Minden olyan érzelmet felvonultat, amire csak szükség van, hogy egy egy igazán jó film váljék belőle, az Egy durva év tehát teljes mértékben egy kihagyhatatlan darab és évente legalább egyszer érdemes újranézni."Dec. 31, 2014AE. US. 125 Min.
Your rating: 0
7.3 13 votes

Egy durva év Filmelőzetes

RENDEZŐ

H.H. Cooper
RENDEZŐ

SZEREPLŐK

Oscar Isaac isAbel Morales
Abel Morales
Jessica Chastain isAnna Morales
Anna Morales
David Oyelowo isD.A. Lawrence
D.A. Lawrence
Alessandro Nivola isPeter Forente
Peter Forente
Albert Brooks isAndrew Walsh
Andrew Walsh
Christopher Abbott isLouis Servidio
Louis Servidio
Glenn Fleshler isArnold Kline
Arnold Kline
   

Egy durva év online film leírás magyarul, videa / indavideo

A saját erejéből felkapaszkodott Abel Morales szépen gyarapodó fuvarozó cégét megpróbálja tisztességesen vezetni. Hatalmas és kockázatos üzletet készül nyélbe ütni, és a versenytársai is ronda trükköket vetnek be ellene, ő mégis megpróbál tiszta maradni az alapvetően mocskos és korrupt üzletágban. Külön figyel a beosztottjaira, együttműködik a hatóságokkal és a tartálykocsijait ért támadások ellenére sem hajlandó felfegyverezni a sofőröket. 1981-ben, Reagen elnökségének első hónapjaiban járunk, az Egyesült Államok kollektív erkölcsi válságának mélypontján, a bűnözés az egekben. Morales hiába szeretné becsületesen intézni az ügyeit, ahol farkastörvények uralkodnak, ott előbb-utóbb mindenki kénytelen bepiszkítani a kezét. A profit kényszere és a bűn itt bizony szétválaszthatatlan ok és okozat.

Egy durva év filminvázió Egy durva év online teljes film Egy durva év online film magyarul Egy durva év indavideo és Egy durva év videa online filmnézés ingyenesen. Egy durva év teljes film magyarul Egy durva év indavideo Egy durva év videa Egy durva év online filmek Egy durva év magyar előzetes Egy durva év trailer, előzetes Egy durva év online film és teljes filmnézés egyszerűen és gyorsan.
Eredeti filmcímA Most Violent Year
Filminvazio értékelés6.6 1143 votes
 
 
Megosztás 8

HASONLÓ FILMEK

A végzet ereklyéi: Csontváros
Az utódok földje
Felkavar a szél
Nyugi, gyalog nem jut messzire 2018
A kísérlet
9-es űrhajó
Togo
Vengeance is Mine
Ollókezű Edward
Hajsza a vadonban (Szökés)
Seattle öt napja
Elemi ösztön