what going on?
   

Csatlakozz az fb csoporthoz!

kattints ide a bezáráshoz
Drakulics elvtárs 4415

Drakulics elvtárs

Drakulics elvtárs online Oct. 23, 2019 HU.
Your rating: 0
4.9 7 votes

Drakulics elvtárs Filmelőzetes

   

Drakulics elvtárs online film leírás magyarul, videa / indavideo

Drakulics elvtárs. A vámpírok köztünk járnak! De aggodalomra semmi ok: a kémelhárítás tagjai már a nyomukban vannak, és a szokásos eszközökön kívül akár fokhagymát is bevetnek.
70-es évek, Magyarország. A kubai forradalmat is megjárt Fábián elvtárs (Nagy Zsolt) hazalátogat, hogy megnyisson egy nagyszabású véradó mozgalmat, de valami nagyon nem stimmel vele. Az öreg harcos úgy néz ki, mint ha 30 éves lenne, laza stílusa meg egy vérvörös Mustangja van, és a nők döglenek az ágyban fáradhatatlan fenevad után.
A kémelhárítás azonban felkészült a küzdelemre, és legjobb embereit állítja az ügyre. Mária (Walters Lili) kísérőként próbál a gyanús alak bizalmába férkőzni, és ahogy az álrandevúk egyre komolyabbra fordulnak, a törékeny kis nő úgy lesz egyre magabiztosabb: nemsokára elhiszi magáról, hogy több esze és nagyobb ereje van, mint az őt dróton rángató férfiaknak. Eközben a pasija, Laci (Nagy Ervin), a megfigyelés, lehallgatás és közelharc mestere a háttérből figyel, és amikor épp nem a féltékenységtől őrjöng, akkor olyat csinál, ami pont nem az erőssége: gondolkodik.
Vajon mi lehet az örökifjú elvtárs titka, aki csatos üvegből sűrű piros levet szopogat, és sóvárogva méregeti az elvtársnők finoman ívelt nyakát? A kémek, titkos ügynökök, besúgók, szélhámosok, régi és új harcostársak mindenre fel voltak készülve, de erre nincs kiképzés…

Drakulics elvtárs filminvázió Drakulics elvtárs online teljes film Drakulics elvtárs online film magyarul Drakulics elvtárs indavideo és Drakulics elvtárs videa online filmnézés ingyenesen. Drakulics elvtárs teljes film magyarul Drakulics elvtárs indavideo Drakulics elvtárs videa Drakulics elvtárs online filmek Drakulics elvtárs magyar előzetes Drakulics elvtárs trailer, előzetes Drakulics elvtárs online film és teljes filmnézés egyszerűen és gyorsan.
Eredeti filmcím Drakulics elvtárs
 
 

Szólj hozzá a filmhez

HASONLÓ FILMEK

Luca
Szörnyella
Álomépítők
Kung Fu Panda 3.
Mogyoróvaj Sólyom
Esti iskola
virítsd a lóvét 2
Ivan, az egyetlen
A legkedvesebb csaj
Pofa be!
Torrente 3: A védelmező
Gépállat SC.