what going on?
   

Csatlakozz az fb csoporthoz!

kattints ide a bezáráshoz
A halál falai mögött 4475

A halál falai mögött

A halál falai mögött 2021 online Oct. 28, 2021 98 Min.
Your rating: 0
5.1 12 votes

A halál falai mögött Filmelőzetes

RENDEZŐ

SZEREPLŐK

   

A halál falai mögött online film leírás magyarul, videa / indavideo

Miután Misael bosszút áll gyermeke gyilkosán, előzetes letartóztatásban várja a bírói ítéletet. A börtönben a gyászoló apának szembe kell néznie a rabok erőszakos kegyetlenségével és a fegyőrök általi kíméletlen megaláztatásokkal, miközben korábbi élete családja eltávolodásával fakó emlékké halványul. A kiábrándult, magára maradt férfi a börtön kutyájában, Sarnában talál barátra.

A halál falai mögött filminvázió A halál falai mögött online teljes film A halál falai mögött online film magyarul A halál falai mögött indavideo és A halál falai mögött videa online filmnézés ingyenesen. A halál falai mögött teljes film magyarul A halál falai mögött indavideo A halál falai mögött videa A halál falai mögött online filmek A halál falai mögött magyar előzetes A halál falai mögött trailer, előzetes A halál falai mögött online film és teljes filmnézés egyszerűen és gyorsan.
Eredeti filmcím Dark Blood
Filminvazio értékelés 6.5 15 votes
 
 

(1) comment

  • A film betekintést nyújt a mexikói börtönökben uralkodó állapotokról.10/7.A vége tetszett a legjobban.Köszi mindenkinek a feltöltéseket.

Szólj hozzá a filmhez

HASONLÓ FILMEK

A bűnös
Gengszterzsaruk
A csapda mélyén
A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső
Zsarolás
Túszdráma
Aljas nyolcas
Ó, testvér, merre visz az utad?
Megalázottak
Meglopni egy tolvajt
Bizalom
Szemtől szemben