TV film

Szépséges gyilkosság filminvazio.hu
6.8

Szépséges gyilkosság

Amikor egy szépségverseny alapítóját holtan találják, egy rátermett fodrász összedolgozik egy nyomozóval, és mindent kockára tesz, hogy tisztázza szerettei nevét.
Az Eltitkolt Krónikák: Ártatlanok filminvazio.hu
6.9

Az Eltitkolt Krónikák: Ártatlanok

Alex McPherson (Alison Sweeney) bűnügyi podcastjának legújabb kiadásában egy olyan eset kerül sorra, amelyben megtalálják egy három éve eltűnt nő holttestét. A nő férjét bizonyítékok hiányában felmentették, de most újra bűnösnek tekintik, ő pedig Alexhez fordul segítségért.
Tóparti gyilkosságok filminvazio.hu
5

Tóparti gyilkosságok

Elise és férje, Allan végre megtalálták a tökéletes otthont: félreeső helyen, egy tóparton, és végre elcsendesedhetnek egy kis csendben, amíg Elise a regényén dolgozik. Néhány héttel később egy pár beköltözik a szomszédos üres kabinba, és Elise elmegy üdvözölni őket, de rájön – ismeri őket. Az új szomszédok Elise egykori legjobb barátja, Geena és Lee, a férfi, akit Geena évekkel ezelőtt ...
Védhetetlen titok filminvazio.hu
6.7

Védhetetlen titok

Egy ambiciózus, feltörekvő ügyvédnek ki kell derítenie, hogy vajon a tőle régen elhidegült nővére felelős-e apjuk haláláért, vagy valaki más a tettes.
A nővérem sorozatgyilkos barátja filminvazio.hu
5.5

A nővérem sorozatgyilkos barátja

Maddie, egy helyi riporter, aki hasonló kinézetű nőket célzó gyilkosságsorozat után nyomoz, váratlanul éri, amikor húgát, Oliviát megtámadják saját otthonában. Maddie óvatosságra intve azt javasolja, hogy vegyenek részt egy önvédelmi tanfolyamon. Amikor Olivia beleesik az oktatójukba, Maddie szkeptikussá válik, amikor az nem hajlandó semmit elárulni magáról, és megpróbál közbelépni, mielőtt a kapcsolat halálos megszállottsággá változna.
Velejéig kedves barátnő filminvazio.hu
6

Velejéig kedves barátnő

Jessica kezét megkéri élete szerelme, de a gyűrű egy baleset folytán beleesik egy tóba. Egy babona szerint, ha még az esküvő előtt elvész a jegygyűrű, az balszerencsét jelent. Jessica a koszorúslányai segítségével igyekszik megszervezni a közelgő esküvőt, de a lépéseiket egyre különösebb, rejtélyes események övezik. Az esküvő közeledtével egyre nehezebb kézben tartani az irányítást, és Jessica lassan már abban sem ...
Zöldfülű magánszimat filminvazio.hu
7.4

Zöldfülű magánszimat

A tizenéves Xander DeWitt új gyerek a Bixler-völgyben. Nyomozást folytat eltűnt apja után. Most meg kell tanulnia együttműködni a félelemérzet nélküli Kenzie Messina oknyomozó riporterrel, hátha így eredményre vezet a nyomozásuk.
Majdnem legjobb barátnők filminvazio.hu
9

Majdnem legjobb barátnők

Casey Paulsont nagy tragédia érte. Az egykor népszerű pompomlány élete fenekestül felfordult miután otthonát elemésztette a tűz. Ezzel együtt édesapját is elvesztette, illetve maradandó károsodást szenvedett a tüdeje. Egykori barátai most kínozzák, a fiúk pedig elkerülik. Egy idősebb, népszerű lány azonban összebarátkozik vele és visszaadja a magabiztosságát. Ám a dolgok indulatokkal teli fordulatot vesznek, amikor Caseyt a "Leginspirálóbbnak" jelölik, és ...
Vélt sérelem filminvazio.hu
7.7

Vélt sérelem

Az új iskolaigazgató és egyedülálló anya, Kathy viszonyt kezd a 18 éves Iannel, akinek hátsó szándékai hamar kiderülnek, mikor átiratkozik Kathy iskolájába. Ian bosszút akar állni, mert úgy véli, Kathy a felelős azért, hogy családja kettészakadt, ami végül apja halálához vezetett. Kathynek gyorsan cselekednie, ha meg akarja védeni magát és lányát a fiú veszélyes fenyegetéseitől.
Megtévesztve filminvazio.hu
4.6

Megtévesztve

Egy gazdag üzletember életét veszti egy lovastúra közben. Egy évvel később a felesége véletlenül összetalálkozik azzal a férfival, aki elsőnek ért oda a baleset helyszínére. Hamar szerelembe esnek, és a nő bemutatja új párját fiának is, akivel jól kijönnek. Az esküvő után azonban megváltozik a kapcsolatuk és rövidesen kiderül, hogy a férfinak köze volt a nő férjének halálához...
Behavazott titkok filminvazio.hu
6

Behavazott titkok

Amikor Christina először találkozik új barátja családjával, hirtelen egy családtag halála körül keletkezett családi drámába keveredik.
Tutankhamon mérgező sírja filminvazio.hu
8.3

Tutankhamon mérgező sírja

Amikor 1922. november 26-án Howard Carter rátalált az egyiptomi gyermek-király, Tutankhamon sírjára, a sajtó és a régészszakma minden idők egyik legnagyobb archeológiai felfedezéséről beszélt. Később azonban árnyék vetült a fényes képre: elkezdtek sorra meghalni azok, akik beléptek a sírkamrába, és az élénkebb fantáziájúak hamarosan már a ’fáraó átkáról’ suttogtak. Vajon mi áll a halálesetek mögött? Véletlen egybeesés? Vagy csupán a ...
A szívek hullámhossza filminvazio.hu
6.5

A szívek hullámhossza

Savannah, egyedülálló szülő, napközben arculati tanácsadó, éjjel életmód tanácsadó. Évekkel ezelőtt indította el hírlevelét, hogy kapcsolatot teremtsen más egyedülálló szülőkkel. Brooklynban élő, egyedülálló anyukákkal osztotta meg tapasztalatait. Ami Savannah hobbijaként indult, azóta egy közösséggé nőtte ki magát, akik Savannah tanácsaiban hisznek. Amellett, hogy különböző termékeket tesztel, kedves sztorikat oszt meg lányáról, a 10 éves Ellie-ről az oldalán.
Gyilkos randevú filminvazio.hu
5.2

Gyilkos randevú

Amara 16 helyett 18 évesnek adja ki magát, hogy egy társkereső alkalmazáson barátot találjon. Ezt Dian, az édesanyja nem helyesli. Hamarosan Diane-t és Amarát zaklatják, és az anyának minden bátorságát be kell vetnie, hogy megmentse a lányát.
Anyai szív filminvazio.hu
7

Anyai szív

Hallie újdonsült anyuka imádja a kis Ava-t, aki születésekor szívátültetésen esett át. De az anyaság kimerítő, az anyósa pedig túlságosan is basáskodó. Ezért Hallie nagyon örül, amikor Megan személyében új barátra lel. Azonban élete hamarosanbaljós fordulatot vesz. Úgy tűnik minden lépését veszély kíséri, és elkezd azon gondolkodni, hogy valaki valóban meg akarja-e ölni és elvenni tőle a lányát, vagy csak ...
Chloe nyomában filminvazio.hu
6.9

Chloe nyomában

Tizenöt évvel ezelőtt Joanna Kennedy élete a feje tetejére állt, amikor hároméves kislánya, Chloe hat hónapra eltűnt, majd visszatért. Egy éjszaka Chloe ismét eltűnik...
Nem a mi lányunk filminvazio.hu
7

Nem a mi lányunk

Egy pár boldogan fogadja vissza elveszettnek hitt lányukat, azonban egy idő után felmerül a kérdés: vajon tényleg az ő gyermekük tért vissza?
A múlt nem ereszt filminvazio.hu
6

A múlt nem ereszt

Alyssa Manninget kisgyermekként elrabolták, majd hét évet töltött az elrablójával, mielőtt épségben visszakerül a szüleihez.
Halálos eljegyzés filminvazio.hu
5.8

Halálos eljegyzés

Nicole teljesen megdöbben, mikor lánya, Cameron egy mexikói nyaralásból eljegyezve tér vissza. Amit egyikük sem sejt, hogy a jóképű vőlegénynek egy másik, titkos barátnője, Lexi, akivel közösen az a tervük, hogy közvetlenül a mézeshetek után megölik Cameront egy busás örökség reményében...
Gyilkos anyák társasága filminvazio.hu
7.6

Gyilkos anyák társasága

Egy újdonsült anyuka megismerkedik a szomszédjában élő nővel, akinek múltja sötét titkokat rejt.
Elizabeth eltűnt filminvazio.hu
8.1

Elizabeth eltűnt

Maud, aki évek óta mindennapos küzdelmet folytat elhatalmasodó demenciájával, egy nap hiába várja a megbeszélt találkozást barátnőjével, Elizabeth-tel. Bárhol keresi, az asszonynak nyomát sem találja, és mikor semmi segítséget sem kap másoktól, maga kezd nyomozásba. Miközben memóriája lépten-nyomon cserben hagyja, elmosódik a határ múlt és jelen között, és felmerül benne, hogy a nyomozásnak köze lehet nővére, Sukey évtizedek óta megoldatlan ...
Veszélyes éjszakák filminvazio.hu
5.2

Veszélyes éjszakák

Laurel úgy érzi, végre megtalálta az igazit. Kevin bármit meg tenne a lánynak, bár talán egy kicsit túl ragaszkodó. Annyira, hogy a lány már sehol sem lehet egyedül. Mikor Laurel próbálna egy kis távolságot tartani, Kevin dühbe gurul.
A kedvenc karácsonyfám filminvazio.hu
6.8

A kedvenc karácsonyfám

Amikor Abby Walker, az egykor ígéretes énekes-dalszerző, aki mostanában reklámfilmekből él, karácsonyra visszatér szülővárosába, és arra kérik, hogy álljon össze a helyi középiskola zenekari tanárával, hogy megmentsék az iskolai művészeti programot. Eközben újra felfedezi a hangját, és visszanyeri az önbizalmát, hogy megvalósítsa az álmait.
A kapocs filminvazio.hu
8.7

A kapocs

A kapocs című thrillerben az ismert nyomozó, Karyn Mitchell egy sorozatgyilkos után nyomoz és az ügy kapcsán kénytelen együtt dolgozni ex-barátjával. Kettejük között azonban számos lezáratlan szál bukkan a felszínre, melyet a különös gyilkossági ügy mellett szintén meg kell oldaniuk.