2022

Moriah világítótornya filminvazio.hu
8

Moriah világítótornya

Serena B. könyvsorozata alapján készült film. Moriah egy francia tengerparti városban élő fafaragó kézműves, aki arról álmodik, hogy felújítja a helyi világítótornyot.
A Fabelman család filminvazio.hu
7.5

A Fabelman család

Sammy Fabelman mindene a filmkészítés, művészi lelkű édesanyja, Mitzi pedig büszkén támogatja és bátorítja érdeklődésében. A tudományokat többre tartó, munkájában sikeres apja, Burt se nézi rossz szemmel Sammy munkáit, ám inkább tekinti komolytalan hobbinak. Az évek folyamán Sammy mintegy dokumentálja családja kalandjait és egyre kidolgozottabb amatőrfilmeket készít húgai és barátai főszereplésével. 16 éves korában, amikor az Államok nyugati felére költöznek, ...
Heti három éjszaka filminvazio.hu
5.9

Heti három éjszaka

A 29 éves Baptiste kapcsolatban van Samiával,ám amikor először találkozik Cookie-val,a fiatal párizsi drag queenel,azonnal megbabonázza.
Venus filminvazio.hu
6.1

Venus

2022

Venus

Madrid külvárosában egy elátkozott lakókomplexum betonfolyosóit elárasztja a borzalom.A Vénusz egy 2022-es spanyol akció-horror-thriller, amelyet Jaume Balagueró rendezett, és H. P. Lovecraft „Az álmok a boszorkányházban” című novellája ihlette.
Égi szolgálat filminvazio.hu
8.3

Égi szolgálat

Az Amerikai Egyesült Államok Haditengerészetének két vadászpilótája az életét kockáztatja a koreai háború idején egy fontos küldetés érdekében.
Rohammentő filminvazio.hu
8.5

Rohammentő

Will Sharp a kitüntetett veterán, kétségbeesetten keresi a pénzt felesége orvosi számláinak fedezésére, ezért örökbefogadott testvére, Danny segítségét kéri. Danny, a karizmatikus bűnöző, segítségképpen egy balhét ajánl neki: 32 millió dolláros zsákmánnyal kecsegtető bankrablást. Az élet azonban keresztülhúzza Danny számításait.
Az öreg filminvazio.hu
3.8

Az öreg

Amikor egy eltévedt túrázó rábukkan egy erdőben élő, kiszámíthatatlan öregemberre, rádöbben, hogy egy véget nem érő rémálomba csöppent.
Jezabel filminvazio.hu
4.1

Jezabel

A politikai és társadalmi káosz uralta Venezuelában felsőbb osztályú fiatalok egy csoportja gondtalanul éli életét, drogokkal, csoportos sze*xszel és szerelemnek hitt játékokkal múlatják az időt, mígnem egy napon egyiküket brutálisan meggyilkolják.
Az elveszett transzport filminvazio.hu
5.5

Az elveszett transzport

1945 tavaszán egy több száz zsidó foglyot deportáló vonat elakad egy kis német falu közelében, amelyet a Vörös Hadsereg elfoglalt. A mélységes bizalmatlanság, kétségbeesés és bosszúállás hálójában váratlan barátság szövődik Vera, az orosz mesterlövész Vera, Winnie, a falusi lány és Simone, a holland zsidó között.
The Ancestral filminvazio.hu
5

The Ancestral

Egy családi tragédia elszenvedése után egy Thanh nevű özvegy két lányát egy évszázados ősi otthonba költözteti. Mindkét lánya alvásbénulás és éjszakai rettegés áldozatává válik. Apjuk egy helyi pszichológus segítségét kéri, de a dermesztő titkok és látomások végül bebizonyítják, hogy a régi családi házban nem minden az, aminek látszik.
Tökéletes bérgyilkos filminvazio.hu
8.3

Tökéletes bérgyilkos

Ui-gang egy bérgyilkos, aki úgy döntött, hogy visszavonul. Van egy szép háza és minden pénze, amire szüksége van, de egy nap a felesége elutazik Jeju-szigetre, és egy kéréssel hagyja el. Az útitársának van egy 17 éves lánya, Yoon-ji, aki egyedül marad a háromhetes nyaralásuk alatt. Ui-gang vonakodva beleegyezik, hogy vigyázzon Yoon-jira, és gondoskodjon róla, hogy ne essen baja. De bajba ...
Ármányos manipulációk filminvazio.hu
6.2

Ármányos manipulációk

Egy özvegy anya éjszakai biztonsági őrként vállal munkát, hogy napközben szemmel tartsa tizenéves lányát. Egyik éjszaka szemtanúja lesz egy gyilkosságnak, vagy mégsem?
Vírus 32 filminvazio.hu
5.1

Vírus 32

Gyorsan elterjed egy súlyos vírus, és borzasztó mészárlás dúl Montevideo utcáin. A vírussal fertőzöttek erőszakos zombivadászokká válnak, és csak úgy csillapíthatják lázukat, hogy gátlástalanul megölnek minden még nem fertőzöttet. Erről Iris és lánya mit sem tudva a sportklubban töltik napjukat, ahol Iris biztonsági őrként dolgozik. Amikor viszont eljön az éjszaka, hamarosan megindul a kegyetlen harc. Mégis új reményre lelnek, amikor ...
Titkos főhadiszállás filminvazio.hu
7.4

Titkos főhadiszállás

Charlie Kincaid egy nap rábukkan egy titkos főhadiszállásra a saját otthona alatt, amely úgy tűnik, hogy egy szuperhősé lehetett egykor. Charlie megosztja ezt a titkát barátaival, akik meg vannak győződve róla, hogy Charlie elhidegült apjának valószínűleg van egy másik élete is.
Zuhanás filminvazio.hu
8.1

Zuhanás

A legjobb barátok, Becky és Hunter egy 2000 láb magas rádiótorony tetején találják magukat, ahonnan életveszélyes út vezet lefelé.
Csodálatos Eliza filminvazio.hu
3.3

Csodálatos Eliza

A 12 éves Elisa édesanyja autóbalesetben meghal. A gyászoló kislány megpróbálja elhitetni édesapjával,hogy szuper képességekkel rendelkezik.
Anyám szelleme filminvazio.hu
6

Anyám szelleme

Amanda és lánya nyugodt életet él egy amerikai farmon, de amikor elhidegült édesanyja maradványai megérkeznek Koreából, Amandát kísérteni kezdi a félelem, hogy olyanná válik, mint édesanyja.
Fenevad filminvazio.hu
6.5

Fenevad

Nate és két tizenéves lánya egy dél-afrikai vadrezervátumba utazik. Útjuk azonban hamarosan a túlélésért folytatott harcba fordul, amikor egy vérszomjas oroszlán üldözni kezdi őket.
Harrigan úr telefonja filminvazio.hu
7.3

Harrigan úr telefonja

Mr. Harrigan legjobb barátja egy magányos kamaszfiú. Mikor az idős Mr.Harrigan meghal, fiatal barátja megtartja az okostelefonját, és időnként üzeneket küld Mr. Harrigannek. Megdöbbenve tapasztalja, hogy üzeneteire válasz érkezik.
A tengerész szerelme filminvazio.hu
8.2

A tengerész szerelme

Howard, a nyugdíjas tengerész és özvegy, problémáktól és konfliktusoktól nem mentes kapcsolatot ápol lányával. Grace viszont egy gondozót fogad édesapja mellé, Annie-t, a szintén idős hölgyet. Howard kezdetben elutasító Annie-vel kapcsolatban, nincs szüksége a társaságára, de végül az együtt töltött idő, és a nő lágy gondoskodása révén mégis társra lel a gondozója személyében.
A perc, mikor holtan ébredsz filminvazio.hu
6.8

A perc, mikor holtan ébredsz

Egy tőzsdeügynök egy déli kisvárosban a szomszédjával együtt biztosítási csalásba keveredik, ami több gyilkossághoz vezet.
Büntetlenül: Véres küldetés filminvazio.hu
9.3

Büntetlenül: Véres küldetés

A Roundup egy 2022-ben bemutatott dél-koreai krimi-akciófilm, amelyet Lee Sang Yong rendezett, Ma Dong Seok , Son Seok Koo és Choi Gwi Hwa főszereplésével . A 2017-es The Outlaws című film folytatása, a filmet 2022. május 18-án mutatták be a mozik. Négy évvel a Garibong kerületben végrehajtott nagyszabású tisztogatási akció után Ma Dong Seok nyomozó és csoportja azt a feladatot ...
Punch filminvazio.hu
5.2

Punch

2022

Punch

Jim az első profi bunyójára készül, de elkezdi újragondolni életét és a sze*ualitását, miután összeakad Whetuval, egy meleg maori fiúval, aki egy régi kunyhóban tölti napjait a tengerparton.
A szertartás filminvazio.hu
7.6

A szertartás

A búvár Kiki törvényszéki búvárkodásra és holttestek megtalálására szakosodott. Megdolgozott azért, hogy nőként elnyerje az általa vezetett, macsókból álló csapat megbecsülését. Amikor egy kezet halász ki a brüsszeli csatornából, nehéz ügybe csöppen.